Ve hasret bitti... Beklediğinize değecek bir kitap...
5 Ekim Cuma günü çıkacağını duyurduğumuz Oktan Keleş'in "Derûnî Devlet-Kutsal Halı" Kitabı çok şükür bugün çıktı. Cumanız mübarek, kitabınız hayırlı olsun... Kitabın yeni formatını da beğeneceğinizi umuyoruz.
"Dünyayı sarsacak şifreler ilk kez çözülüyor, sloganı ile çıkan kitap, yeni bir tarihin yazılmasına sebep olacak bilgi ve resimlerle dolu." demiştik. Kitabı okuyunca bu sözün manasını daha iyi anlayacaksınız...
Kitabı imzalı olarak, (ilk 200 kişi) internetten satın almak isteyenler http://www.kitapelinizde.com/kitap/791113/deruni_devlet___kutsal_hali_oktan_keles.htm adresine başvurarak ön sipariş vermişlerdi. İmzalı ilk 200 adet kitap sayısına Çarşamba günü ulaştık. Dostlarımızın teveccühüne teşekkür ederiz. Bu okuyucularımızın kitapları dün gece Oktan Keleş tarafından imzalanmış olup, bugün itibarı ile adreslerine gönderilecektir. (NOT: Başvuru çok olunca Oktan Bey 250 kitabı imzalamıştır.)
Ayrıca kitap bugün diğer internet siteleri ve dağıtım şirketlerine verilecektir. Kitabı bulamayan arkadaşlar başvurdukları kitapçılardan, kitabın dağıtımdan alınmasını isteyebilirler.
Daha önce de duyurduğumuz gibi İstanbul, Ankara ve İzmir'de imza ve söyleşi günleri düzenleyeceğiz. Kitabı imzalı alamayan, almak isteyen kardeşlerimiz, bu imza günlerinde kitabı imzalı olarak alma imkanına kavuşacaklardır. Bu konudaki tarih ve yer bilgilerini sitemiz aracılığı ile duyuracağız.
İzmir'deki kardeşlerimiz Kemaraltı'ndaki Anadolu Kitap Dağıtım'dan kitabı temin edebilirler.
Ankara'da ise Kızılay'daki AKÇAĞ Kitabevi'ne gönderilmiştir.Ayrıca Ankara Kızılay'da Birleşik Kitabevinde kitap bulunmaktadır.(Tel(430 10 00)
Kitaba ulaşamayan, bulamayan arkadaşlar Kırkkandil yayınları (Telefon : 0212 - 513 16 92, bilgi@kirkkandil.com) veya bizimle irtibata geçebilirler.
İngiltere'den kitabı almak isteyen dostlarımız da utku.29@hotmail.co.uk adresine müracaat ederlerse, kitabı sadece bedeli karşılığında elde edebilirler. Kargo ve posta masrafı ödememiş olurlar.
Kitap ile ilgili düşüncelerinizi, kitaptaki imla ve diğer hatalarla ilgili görüşlerinizi, eleştirilerinizi buulkem@gmail.com adresine gönderirseniz inşallah ikinci baskıda maddi hataları düzeltme imkanımız olur.
Artık yeni bir devir başlıyor...
Erol Elmas
NOT: SİPARİŞİ VERİLEN TÜM KİTAPLAR GÖNDERİLDİ
Değerli okuyucumuz,
Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
· Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
· Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
· Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
· Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
· Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
· Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
· Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
· Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.
Yorumlar
+ Yorum Ekle